Valmisteluiden vaatima aika: 5 min
Kypsennysaika: 20 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: Mandy27Sue
Seared Rosemary Beef Tenderloin
Serve these tasty beef medallions with crusty French bread to sop up every drop of the rosemary sauce.
Ainesosat
Ohjeet
- Sprinkle steaks with salt and pepper.
- Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
- Add steaks; cook 8 minutes, turning every 2 minutes. Transfer beef to a serving platter; cover and keep warm.
- Reduce heat to medium-low; add rosemary, shallot and garlic to pan. Cook, stirring constantly, 30 seconds.
- Add wine and broth; bring to a boil over high heat. Cook, stirring often, 10 minutes or until reduced to 1⁄3 cup.
- Remove from heat; stir in butter.
277 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
I like the strong flavor of rosemary, and also a fan of tenderloin when it is NOT wrapped in bacon. This is a great combo of flavors and I look forward to preparing this dish.
27 heinä 13 jäseneltä: utsnoshark
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
273 kaloria yhdessä Seared Rosemary Beef Tenderloin annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 63% rasva, 4% hh, 33% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1140 kJ
14%
272 kcal
Rasvaa
18,11g
26%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,277g
36%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
7,814g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,716g
Hiilihydraatit
2,87g
1%
Sokereita
0,12g
0%
Kuitua
0,1g
Proteiinia
21,21g
42%
Suola
1,82g
30%
Kolesterolia
60mg
Kalium
400mg
20%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (4%)
Rasvaa (63%)
Proteiinia (33%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|