Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
10 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
10 min
Kypsennysaika:
1 h
Ateriatyyppi:
Jälkiruoat
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: krystynecar

Sour Cream Cheesecake

Delicious creamy and wet cheesecake.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Soften cream cheese, add 1/2 cup sour cream (reserve rest for later) blend all other ingredients together.
  2. Bake in 325° F (160° C) oven for 50 minutes.
  3. Blend 1/2 cup sour cream with a tablespoon of granulated sugar and 1 teaspoon of vanilla. Top cheesecake with this mixture and put back in oven for 10 minutes.
  4. Cool on rack for 2-3 hours, refrigerate after the cooling off period.
138 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Jälkiruoat

Uusimmat reseptit

jäseneltä: Mirkelo
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
jäseneltä: Kipa70
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
jäseneltä: piasusannan
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

242 kaloria yhdessä Sour Cream Cheesecake annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 21% hh, 9% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1013 kJ
12%
242 kcal
Rasvaa
19,09g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,578g
58%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,549g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,825g
Hiilihydraatit
12,72g
5%
Sokereita
11,77g
13%
Kuitua
0g
Proteiinia
5,58g
11%
Suola
0,84g
14%
Kolesterolia
106mg
Kalium
102mg
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
GDA:sta*
(242 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (21%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (9%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.