Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 30 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Hígado de res encebollado a la mexicana.
Ainesosat
Ohjeet
- Sofreír la cebolla en rodajas grandes, con el jitomate picado fino y Chile picado al gusto, usar dos cucharadas de aceite de oliva, si se desea un poco de cilantro picado.
- El hígado limpio, condimentar al gusto (sal, pimienta, ajo en polvo, cebolla en polvo) sofreír en una sartén con otras 2 cucharadas de aceite.
- Juntar el hígado y el sofrito de cebolla y dar una repasada en fuego alto, añadir agua a tapar, cocinar a fuego lento con la olla tapada durante 15 min, destapar y dejar a fuego bajó hasta que tenga la consistencia deseada.
57 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
Muy Buena, la hice acompañado de una Yuca!
01 maalis 16 jäseneltä: LAFORGUS
|
mmmmm que rico
26 syys 14 jäseneltä: Terry83
|
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
|
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
253 kaloria yhdessä Hígado Encebollado annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 62% rasva, 13% hh, 25% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1060 kJ
13%
253 kcal
Rasvaa
17,42g
25%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,926g
15%
Transrasvaa
0,16g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,36g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
7,43g
Hiilihydraatit
8,52g
3%
Sokereita
3,72g
4%
Kuitua
1,4g
Proteiinia
16,02g
32%
Suola
0,16g
3%
Kolesterolia
250mg
Kalium
270mg
14%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (13%)
Rasvaa (62%)
Proteiinia (25%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|