Valmisteluiden vaatima aika: 5 min
Kypsennysaika: 20 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Delightful spinach with cream cheese, mushrooms, onion and monterey jack cheese.
Ainesosat
Ohjeet
- Sauté onions and mushrooms in butter.
- Thaw spinach in microwave and drain.
- Add spinach to onions and mushrooms.
- Add cream cheese, whipping cream and monterey jack cheese. Blend well.
- Heat until all cheese is melted and dish is hot.
243 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
I made it with 10 oz of fresh instead of 12 oz of frozen. It was more like a cheese dish - delicious and filling but not as spinachy as I would have preferred. Next time I will double the fresh spinach or maybe try with the frozen.
19 heinä 12 jäseneltä: rondakay62
|
Great side dish. I served it "over" chicken. Tasted delicious.
20 touko 11 jäseneltä: HeidiG
|
Delicious sidedish that's easy to prepare and tastes like it should be served in a 4 Star restaurant. Even my "high carb" boyfriend loved it!
06 helmi 09 jäseneltä: Champagne
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Lisukkeet
Uusimmat reseptit
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Pehmeä, herkullinen ja hieman makea jälkiruoka.
|
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
260 kaloria yhdessä Creamed Spinach annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 80% rasva, 8% hh, 12% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1089 kJ
13%
260 kcal
Rasvaa
24,03g
34%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
15,005g
75%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
6,61g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,956g
Hiilihydraatit
5,34g
2%
Sokereita
1,3g
1%
Kuitua
2g
Proteiinia
7,94g
16%
Suola
0,52g
9%
Kolesterolia
74mg
Kalium
310mg
16%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (8%)
Rasvaa (80%)
Proteiinia (12%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|