Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
8 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
10 min
Kypsennysaika:
30 min
Ateriatyyppi:
Keitot
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: mrsjohnson0317

Beef and Tomato Soup

Hearty beef sirloin and tomato soup best served hot.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Brown sirloin cubes in a large pot.
  2. Add cans of tomatoes and peppers.
  3. Add beef stock till soupy.
  4. Let simmer for 30 minutes.
176 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 

Arvostelut 
3 pts plus
user vote
19 huhti 12 jäseneltä: smwill21
I love tomatoe soup and the beef gives it just enough to keep me full for several hours.
user vote
16 tammi 12 jäseneltä: NaptuRo2012
Great tasting soup.
user vote
09 tammi 12 jäseneltä: LTAntrax

     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Keitot

Uusimmat reseptit

jäseneltä: tranpham
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
jäseneltä: Mirkelo
Yksinkertainen, maukas ja vähähiilihydraattinen resepti.
jäseneltä: py85nzrpyg
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.
jäseneltä: Mirkelo
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

133 kaloria yhdessä Beef and Tomato Soup annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 19% rasva, 38% hh, 43% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
558 kJ
7%
133 kcal
Rasvaa
2,99g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,954g
5%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,311g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,349g
Hiilihydraatit
13,45g
5%
Sokereita
0,16g
0%
Kuitua
3,5g
Proteiinia
15,27g
31%
Suola
2,32g
39%
Kolesterolia
21mg
Kalium
729mg
36%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
GDA:sta*
(133 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (38%)
 
Rasvaa (19%)
 
Proteiinia (43%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.