Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 fetta (15,3 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
209 kJ
3%
50 kcal
Rasvaa
0,50g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
9,20g
4%
Sokereita
0,50g
1%
Kuitua
3,1g
Proteiinia
1,40g
3%
Suola
0,19g
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 elo 24 03.16 ap.
2%
GDA:sta*
(50 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (78%)
 
Rasvaa (10%)
 
Proteiinia (12%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
50
Rasva
0,5g
Hh
9,2g
Prot
1,4g
Kohteessa 1 fetta (15,3 g) on 50 kaloria
Kalorien jakautuminen: 10% rasva, 78% hh, 12% prot.

Lisää Wasa tuotteita:

Gluteeniton ja Laktoositon Näkkileipä
Näkkileipä
Sesam Gourmet
Sesam & Havssalt
Sesam & Havssalt

Erityyppisiä ruokia luokassa Ruisleipä:

Ruisleipä
Paahdettu Ruisleipä
Ruis- ja Hapanlimppu
Ruisleipä (Vähennetyt Kalorit)
  Näytä lisää kohteen Ruisleipä ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Voileipäkeksit:

Suolakeksit
Täysjyvävehnäkeksit
Juustokeksit
Vehnäkeksit
Voileipäkeksit
  Näytä lisää kohteen Voileipäkeksit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Oululainen Reilu Ruis
Vaasan Ruispalat Täysjyvä
Pielispakari Ukko-Koli Ruisleipä
Jokioisten Leipä Ruispalat
Leipäaitta Retkieväs Ohut Ruis
Linkosuo Saaristolaisnappi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.