Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
301 kJ
4%
72 kcal
Rasvaa
0,40g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,300g
2%
Hiilihydraatit
4,00g
2%
Sokereita
4,00g
4%
Proteiinia
12,70g
25%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 joulu 16 05.07 ip.
4%
GDA:sta*
(72 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (23%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (72%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
72
Rasva
0,4g
Hh
4g
Prot
12,7g
Kohteessa 100 g on 72 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 23% hh, 72% prot.

Luokkaan Milsa ja Raejuusto liittyvät:

Raejuusto Hyla
Raejuusto (Rasvaton)
Raejuusto
Raejuusto Hedelmillä
Raejuusto
Raejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Milsa Raejuusto

Luokkaan Milsa ja Juusto liittyvät:

Lehtisalaatti Juuston, Tomaatin ja/tai Porkkanoiden kanssa
Tilsiter Juusto
Brie-juusto
Munakoiso Juuston ja Tomaattikastikkeen kanssa
Tonnikalasalaatti Juuston kanssa
Kappeli Juusto
  Näytä lisää tuotteita: Milsa Juusto

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Milbona Sandwich Slices with Emmental
Rainbow Parmigiano Reggiano
Coop Grill Cheese Block
Coop Salaattijuustokuutiot Kevyt
Coop 4 Cheese Mix
Italiamo Ricotta Dolce


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.