Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 round (60 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
669 kJ
8%
160 kcal
Rasvaa
14,00g
20%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,000g
20%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
8,00g
16%
Suola
0,72g
12%
Kolesterolia
45mg
Kalium
150mg
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 elo 23 10.43 ap.
8%
GDA:sta*
(160 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (80%)
 
Proteiinia (20%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
160
Rasva
14g
Hh
0g
Prot
8g
Kohteessa 1 round (60 g) on 160 kaloria
Kalorien jakautuminen: 80% rasva, 0% hh, 20% prot.

Lisää Greenfield Natural Meat Co. tuotteita:

Naudan Kulmapaisti (Pihvi, Vähärasvainen Osa, Jätetty 0 Cm Rasvaa)
Naudan Sisäfilee (Jätetty 0.3 Cm Rasvaa)
Naudan Kuve (Vähärasvainen Osa, Jätetty 0 Cm Rasvaa)
Naudan Kylki (Jätetty 0 Cm Rasvaa)
Naudan Kylki (Rasvaa Jätetty 0.3 Cm)

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Tuore Sianlihamakkara
Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Snellman Kunnon Grillimakkara
Vegem Vuustonakki
Wursti Broiler Siskonmakkara
Naughty Brgr Mexican Chipotle Dog
Makuliha Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto
Snellman Hot Nduja


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.