Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 rebanada (25 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
385 kJ
5%
92 kcal
Rasvaa
7,40g
11%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,600g
23%
Transrasvaa
0,000g
Hiilihydraatit
0,30g
0%
Sokereita
0,30g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
6,00g
12%
Suola
0,35g
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 tammi 21 04.14 ip.
5%
GDA:sta*
(92 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (73%)
 
Proteiinia (26%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
92
Rasva
7,4g
Hh
0,3g
Prot
6g
Kohteessa 1 rebanada (25 g) on 92 kaloria
Kalorien jakautuminen: 73% rasva, 1% hh, 26% prot.

Luokkaan Noche Buena ja Juusto liittyvät:

Parsakaalivuoka (Parsakaali, Riisi, Juusto, Sienikastike)
Riisikakku Juusto
Camping Juusto
Juusto-Pekonisämpylä
Tonnikalasalaatti Juuston kanssa
Jumbo Juusto
  Näytä lisää tuotteita: Noche Buena Juusto

Lisää Noche Buena tuotteita:

Bueno Mini
Bueno White
Kinder Bueno Ice Cream Bar
Buen Pan
Kinder Bueno Ice Cream

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Pekoni Panini
Skånemejerier Taco Riven Ost
Subway Chick'n.blues
Galbani Grana Padano
Kuusamon Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda
Coop 4 Cheese Mix


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.