Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
498 kJ
6%
119 kcal
Rasvaa
2,60g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,700g
9%
Hiilihydraatit
1,50g
1%
Sokereita
1,50g
2%
Proteiinia
22,50g
45%
Suola
1,25g
21%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 syys 18 11.00 ap.
6%
GDA:sta*
(119 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (5%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (75%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
119
Rasva
2,6g
Hh
1,5g
Prot
22,5g
Kohteessa 100 g on 119 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 5% hh, 75% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Mini Mozzarella Light
Mozzarella Raastettu
Juustokastike Cheddar
Minis Classic Cheese
Edam In Slices
Pizzaraaste
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

Creamy Quark
Greek Style Yogurt Natural
Luonnon Jugurtti Bio Organic
Proteiinivanukas Suklaa
Bio Organic Soya Drink Unsweetened

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Milbona Juustokastike Cheddar
Estrella Super Crunch Cheddar & Chili
Coop Salaattijuustokuutiot Kevyt
Coop Grill Cheese Block
Italiamo Mascarpone E Gorgonzola
Filos Kreikkalainen Salaattijuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.