Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 ml
annosta kohti
% RI*
Energiaa
247 kJ
3%
59 kcal
Rasvaa
3,80g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,200g
11%
Hiilihydraatit
5,50g
2%
Sokereita
0,50g
1%
Kuitua
0,4g
Proteiinia
0,60g
1%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 loka 19 07.09 ap.
3%
GDA:sta*
(59 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (38%)
 
Rasvaa (58%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
59
Rasva
3,8g
Hh
5,5g
Prot
0,6g
Kohteessa 100 ml on 59 kaloria
Kalorien jakautuminen: 58% rasva, 38% hh, 4% prot.

Luokkaan Knorr ja Kastikkeet liittyvät:

Bearnaise Sauce
Pippurikastike
Ruskea Kastike
Vego Balls In An Indian Lentil Stew
Hollandaise
Currykastike
  Näytä lisää tuotteita: Knorr Kastikkeet

Lisää Knorr tuotteita:

Snack Pot Spaghetti Carbonara
Mexican Soup
Carbonara
Hollandaisekastike
Fond Du Chef Beef

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Ketsuppi
Majoneesi
Soijakastike
Salsa
Omenasose
Oliiviöljy
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 ml
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Grillimaisteri Grillimarinadi
Vitasia Ponzu Yuzu
Maggi Maustetahna Teriyaki
Chef Select Truffle Mayo
UniCafe Kreikkalaista Broilerikastiketta
Fazer Amica Porsasta Dijonsinappikastikkeessa


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.