Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 porsi (50 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
335 kJ
4%
80 kcal
Rasvaa
4,00g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,500g
13%
Hiilihydraatit
6,00g
2%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
2,0g
Proteiinia
5,00g
10%
Suola
0,72g
12%
Kolesterolia
10mg
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 loka 20 11.35 ip.
4%
GDA:sta*
(80 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (30%)
 
Rasvaa (45%)
 
Proteiinia (25%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
80
Rasva
4g
Hh
6g
Prot
5g
Kohteessa 1 porsi (50 g) on 80 kaloria
Kalorien jakautuminen: 45% rasva, 30% hh, 25% prot.

Lisää Pronas tuotteita:

Prunes
Prunes

Erityyppisiä ruokia luokassa Suolaliha:

Suolaliha (Nauta)
Suolattu Naudanrinta
Suolattu Naudanrinta (Kovettunut, Paistettu)
Suolaliha (Nauta, Vain Vähärasvaiset Osat Syöty)
  Näytä lisää kohteen Suolaliha ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Naudanliha:

Paahdettu Naudanliha
Naudanjauheliha
Naudanjauheliha (Vähärasvainen)
Naudanlihapihvi
Naudanliha
  Näytä lisää kohteen Naudanliha ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Mr. Panini Naudanliha-Teriyaki Ohutleipärulla
Tamminen Naudan Maminha
Kotimaista Naudan Paahtopaisti
Snellman Naudan Luuton Keittoliha
Kokkikartano Palapaisti ja Muusi
Atria Yhden Pannun Härkäruukku


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.