Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
289 kJ
3%
69 kcal
Rasvaa
1,30g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Transrasvaa
0,000g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,380g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,030g
Hiilihydraatit
11,30g
4%
Sokereita
9,90g
11%
Proteiinia
3,00g
6%
Suola
0,24g
4%
Kolesterolia
5mg
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 touko 23 07.24 ap.
3%
GDA:sta*
(69 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (66%)
 
Rasvaa (17%)
 
Proteiinia (17%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
69
Rasva
1,3g
Hh
11,3g
Prot
3g
Kohteessa 100 g on 69 kaloria
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 66% hh, 17% prot.

Lisää Los Alerces tuotteita:

Kasvis Low Fat Wrap
Low Carb Fusilli
So Lo-Carb Tuplasuklaa
Protein Low Carb Bar Coconut
Low Sugar Salmiak

Erityyppisiä ruokia luokassa Jogurtti:

Tavallinen Jogurtti (Rasvaton)
Hedelmäjogurtti (Rasvaton)
Vaniljajogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti
Tavallinen Jogurtti (Vähärasvainen)
  Näytä lisää kohteen Jogurtti ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Hedelmäjugurtti
Milbona High Protein Blueberry
Isey SKYR Air Vanilja
Juustoportti Jugurttirahka Lakka
Benecol Persikkajogurtti
Arla Luonto+ Rahkajogurtti Vanilja


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.