Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1/2 taza (30 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
444 kJ
5%
106 kcal
Rasvaa
2,20g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Transrasvaa
0,000g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,700g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,700g
Hiilihydraatit
17,60g
7%
Sokereita
0,40g
0%
Kuitua
2,8g
Proteiinia
4,00g
8%
Suola
0,00g
0%
Kolesterolia
0mg
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Lisätiedot/merkinnät:
LA PORCION DE 40g, EQUIVALE A 1/2 TASA DE HOJUELAS
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 tammi 23 08.56 ip.
5%
GDA:sta*
(106 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (66%)
 
Rasvaa (19%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
106
Rasva
2,2g
Hh
17,6g
Prot
4g
Kohteessa 1/2 taza (30 g) on 106 kaloria
Kalorien jakautuminen: 19% rasva, 66% hh, 15% prot.

Lisää Quaker tuotteita:

Carb Killa High Protein Bar Jaffa Quake

Erityyppisiä ruokia luokassa Kaura:

Kaurapuuro (ilman Suolaa, Valmistettu Veteen, ei Lisäravinteita)
Kaura
Kaurapuuro (Pika, Kuivana, Lisäravinteilla)
  Näytä lisää kohteen Kaura ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Alpro Barista Gluten Free Oat
Hirvelän Kaurakaakao
Fazer Voimakaura Kuitujauhe
Santa Maria Tortilla Oat Wrap
Kinnarin Tila Kaurasuurimot
Fazer Alku Kuitujauhe Voimakaura


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.