Ravintosisältö
Annoskoko
1 хлебец (10 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
130 kJ
2%
31 kcal
Rasvaa
0,16g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
6,56g
3%
Sokereita
-
Proteiinia
0,87g
2%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 huhti 13 01.55 ap.
2%
GDA:sta*
(31 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (84%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (11%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
31
Rasva
0,16g
Hh
6,56g
Prot
0,87g
Kohteessa 1 хлебец (10 g) on 31 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 84% hh, 11% prot.

Lisää Dr. Korner tuotteita:

Hanhenmaksapasteija (Pate De Foie Gras, Savustettu, Säilyke)
Dr. Pepper
Rustica Tex-Mex Beef & Nachos
Casa Di Mama Hawaii
Puutarhan Marjat Vaniljakastikkeella

Erityyppisiä ruokia luokassa Näkkileipä:

Ruisnäkkileipä
  Näytä lisää kohteen Näkkileipä ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Patongit:

Pehmeät Leipätikut Valkosipulin ja Parmesanjuuston kanssa
Pehmeät Leipätikut
Kovat Leipätikut
Leipätikut
  Näytä lisää kohteen Patongit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Mr. Panini Bombay Panini
Chef Lunden Vuohenjuusto-Pestociabatta
Lidl Kaurainen Patonki
Mr. Panini Americano
Select & Go Baguette With Chicken, Smoked Bacon & Bell Pepper
Chef Lunden Chili-Tonnikala Pikkupatonki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.