Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 buah (50 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1046 kJ
13%
250 kcal
Rasvaa
15,00g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
10,000g
50%
Hiilihydraatit
26,00g
10%
Sokereita
6,00g
7%
Proteiinia
4,00g
8%
Suola
0,38g
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 kesä 23 11.26 ip.
12%
GDA:sta*
(250 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (41%)
 
Rasvaa (53%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
250
Rasva
15g
Hh
26g
Prot
4g
Kohteessa 1 buah (50 g) on 250 kaloria
Kalorien jakautuminen: 53% rasva, 41% hh, 6% prot.

Lisää Bakpia Pathok 25 tuotteita:

Naudanjauheliha (5% Rasvaa, Paistettu Pihvi)
Margariini (Kasviöljy, 20% Rasvaa)
Naudanjauheliha (Hampurilainen, noin 23 % Rasvaa, Pakastepihvit)
Naudanjauheliha (5% Rasvaa)
Rommi (45%)

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Pavut:

Tarhapavut (Punaiset, Säilyke)
Tarhapavut
Keitetyt Pavut
Pavut (Vihreät)
  Näytä lisää kohteen Pavut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Sol&Mar Black Eyed Beans
Bean Better Lempeä Härkäpapumuru Curry
Coop Mustapavut Suolaliemessä
Coop Soy Beans Kuoritut Edamame-Pavut
Coop Black Beans
Karviaisten Tila Härkäpapurouhe


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.