Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
2 sendok makan
annosta kohti
% RI*
Energiaa
626 kJ
7%
150 kcal
Rasvaa
6,60g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
2,70g
1%
Sokereita
-
Proteiinia
19,90g
40%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 marras 23 03.30 ip.
7%
GDA:sta*
(150 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (40%)
 
Proteiinia (53%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
150
Rasva
6,6g
Hh
2,7g
Prot
19,9g
Kohteessa 2 sendok makan on 150 kaloria
Kalorien jakautuminen: 40% rasva, 7% hh, 53% prot.

Lisää Bakmi GM tuotteita:

Naudan Ulkofilee (Vähärasvainen Osa, Jätetty 0.3 Cm Rasvaa)
Juustopizza (36 Cm, Ohut Pohja)
Naudan Kulmapaisti (Pihvi, Vähärasvainen Osa, Jätetty 0 Cm Rasvaa)
Naudan Kylki (Vähärasvainen Osa, Rasvaa Jätetty 0 Cm)
Naudan Ulkofilee (Jätetty 0.5 Cm Rasvaa)

Erityyppisiä ruokia luokassa Keitot:

Misokeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
Kana-Nuudelikeitto
Kanakeitto
Tomaattikeitto
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 x 2 sendok makan
 

Viimeksi syödyt ruoat:

K-Ruoka Thai-Kalakeitto
Coop Chili-Bataattisosekeitto
Coop Tomaatti-Vuohenjuustokeitto
Saarioinen Bistro Suppilovahverokeitto
Atria Nakkikeitto
Kuljanka Goulash Hungarian Style Soup


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.