Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1/2 unidade (300 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1628 kJ
19%
389 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,700g
44%
Transrasvaa
0,000g
Hiilihydraatit
36,00g
14%
Sokereita
-
Kuitua
3,0g
Proteiinia
24,00g
48%
Suola
2,05g
34%
Kalium
960mg
48%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 kesä 23 09.12 ap.
19%
GDA:sta*
(389 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (37%)
 
Rasvaa (39%)
 
Proteiinia (24%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
389
Rasva
17g
Hh
36g
Prot
24g
Kohteessa 1/2 unidade (300 g) on 389 kaloria
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 37% hh, 24% prot.

Erityyppisiä ruokia luokassa Lasagne:

Lasagne Kanalla tai Kalkkunalla
Lasagne Lihalla ja Pinaatilla
Lasagne Vihanneksilla (ei Lihaa)
Lasagne Lihalla
Lasagne ilman Lihaa
  Näytä lisää kohteen Lasagne ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Makaroni
Täysjyvävehnäspagetti
Spagetti
Pastaa Lihakastikkeella
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Valio Chorizo Lasagne
Tesco Lasagne Sheets
Food Collective Spinach Ricotta Lasagne
Knorr Lasagnette Kastikeainekset
Yhteishyvä Kesäkurpitsalasagne
Food Collective Lasagne Bolognese


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.