Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 takaran saji (15 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
335 kJ
4%
80 kcal
Rasvaa
4,00g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,000g
10%
Transrasvaa
0,000g
Hiilihydraatit
9,00g
3%
Sokereita
4,00g
4%
Proteiinia
1,00g
2%
Suola
0,09g
1%
Kolesterolia
0mg
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 marras 23 10.17 ip.
4%
GDA:sta*
(80 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (48%)
 
Rasvaa (47%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
80
Rasva
4g
Hh
9g
Prot
1g
Kohteessa 1 takaran saji (15 g) on 80 kaloria
Kalorien jakautuminen: 47% rasva, 47% hh, 5% prot.

Lisää Nextar tuotteita:

Orange Nectar
Vegeburgerpihvi
Multivitamin Tropical Nectar
Vegejauhis
Passion Fruit Nectar

Erityyppisiä ruokia luokassa Keksit:

Sokerikeksit (myös Vanilja)
Keksit (Murotaikina)
Maapähkinävoikeksit
Kaurakeksit
Keksi
Suklaakeksit (Pehmeät)
  Näytä lisää kohteen Keksit ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Välipalat:

Voileipäkeksit
Perunalastut
Pretzelit
Popcorn
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Twisted Oats Puoloffee Tuorepuuroherkku
Isey SKYR Mansikka
Nutramino Hazelnut Flavour Protein Wafer
Saarioinen Mansikkavispipuuro
Aito Päärynä Kauragurtti
Isey SKYR Wanhanajan Vanilja


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.