Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 Scheibe (36 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
393 kJ
5%
94 kcal
Rasvaa
5,76g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,690g
18%
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
10,80g
22%
Suola
1,62g
27%
Kolesterolia
13mg
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 marras 23 01.49 ap.
5%
GDA:sta*
(94 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (54%)
 
Proteiinia (45%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
94
Rasva
5,76g
Hh
0,1g
Prot
10,8g
Kohteessa 1 Scheibe (36 g) on 94 kaloria
Kalorien jakautuminen: 54% rasva, 0% hh, 45% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Classic 24 Triangles
Processed Cheese With Black Pepper
Soft Cheese Slices With Emmentaler
Maustamaton Sulatejuusto
Maasdamer Viipaleina
Pizzaraaste
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

Laktoositon Täysmaitojuoma
Vanilla Dessert
Persikka-Passiokerrosjogurtti
Kahvikerma
Quark Dessert With Chocobits

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Sulatejuustopala Viherpippuri
Arla Apetina Pala
Coop Grill Cheese Block
Italiamo Ricotta Dolce
Coop Emmentaler Juustoraaste
Rainbow Parmigiano Reggiano


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.