Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1017 kJ
12%
243 kcal
Rasvaa
3,30g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,500g
8%
Hiilihydraatit
41,40g
16%
Sokereita
0,10g
0%
Kuitua
3,3g
Proteiinia
9,30g
19%
Suola
1,30g
22%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 heinä 24 02.12 ap.
12%
GDA:sta*
(243 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (71%)
 
Rasvaa (13%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
243
Rasva
3,3g
Hh
41,4g
Prot
9,3g
Kohteessa 100 g on 243 kaloria
Kalorien jakautuminen: 13% rasva, 71% hh, 16% prot.

Luokkaan LEIPOMO JUURI ja Leipä liittyvät:

Aurajuustoleipä
Rosmariini Focaccia
Bagel Sesam
Mammuttileipä
Karjalanpiirakka
Hapanjuurileipä
  Näytä lisää tuotteita: LEIPOMO JUURI Leipä

Lisää LEIPOMO JUURI tuotteita:

Laskiaispulla Mansikkahillolla
  Näytä kaikki tuotemerkin LEIPOMO JUURI tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Ruisleipä
Monijyväleipä
Vaalea Leipä
Taikinajuurileipä
Täysjyvävehnäleipä
Sämpylä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Subway Chick'n.blues
Fazer Leipomo Herkkufocaccia Rosmariini
Lapin Leipomo Saana
Sinuhe Valkkari Valkosipulisämpylä
Arki Hetki Tonnikalarieska
Oululainen Reilu Monivilja


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.