Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
602 kJ
7%
144 kcal
Rasvaa
6,22g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,088g
10%
Transrasvaa
0,215g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
2,136g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,34g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
20,54g
41%
Suola
0,14g
2%
Kolesterolia
57mg
Kalium
327mg
16%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.08 ap.
7%
GDA:sta*
(144 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (41%)
 
Proteiinia (59%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
144
Rasva
6,22g
Hh
0g
Prot
20,54g
Kohteessa Beef Chuck (Shoulder Tender Medallion, Trimmed to 0" Fat) (100 g) on 144 kaloria
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 0% hh, 59% prot.

Samankaltaiset kohteet luokasta Naudanliha:

Suolaliha (Nauta)
Naudanliha
Naudanlihapihvi
Paahdettu Naudanliha
Naudanjauheliha (Vähärasvainen)
Naudanjauheliha
  Näytä lisää kohteen Naudanliha ravintotietoja

Katso myös:

Self Omninutrition Beef Protein
Deluxe Roasted Beef
Deluxe Beef Salami
Ben & Jerry's Fairway To Heaven
Subway Beef Taco
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rönkä Burger Grillipihvit
Kivikylän Kotipalvaamo Savuhärkä
Tamminen Naudan Maminha
Kotimaista Naudan Paahtopaisti
Snellman Naudan Luuton Keittoliha
Atria Yhden Pannun Härkäruukku


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.