Valmisteluiden vaatima aika: 5 min
Kypsennysaika: 5 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Tomate relleno de atun sobre colchon de lechuga.
Ainesosat
Ohjeet
- Ahuecar un tomate mediano y picar la pulpa.
- Cortar la lechuga en fina juliana, mezclar con la pulpa del tomate y aderezar con aceto balsamico.
- Mezclar 1/2 lata de atun, el huevo hervido pisado y el casancrem.
- Rellenar el tomate y colocar sobre la lechuga.
107 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
|
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
|
Yksinkertainen, helppo ja maukas välipala.
|
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
206 kaloria yhdessä Tomate Relleno con Atun annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 27% rasva, 26% hh, 47% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
862 kJ
10%
206 kcal
Rasvaa
6,3g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,058g
10%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
2,294g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,994g
Hiilihydraatit
13,68g
5%
Sokereita
6,32g
7%
Kuitua
2,9g
Proteiinia
24,28g
49%
Suola
1,00g
17%
Kolesterolia
213mg
Kalium
572mg
29%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (26%)
Rasvaa (27%)
Proteiinia (47%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|