Ei auf Filetsteaks mit Paprika-Sellerie Gemüse
Valmisteluiden vaatima aika: 10 min
Kypsennysaika: 20 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Ei auf Filetsteaks mit Paprika-Sellerie Gemüse
Ganz simple, eiweißhaltig, sattmachend und super lecker. etwas für ein reines gewissen.
Ainesosat
Ohjeet
- Stauden-/Stangensellerie waschen, schälen und klein schneiden. Paprika waschen, Stiel entfernen, entkernen und in kleine Würfel schneiden.
- In einem Topf die Butter erhitzen und zuerst den Sellerie dazu geben. Umrühren. Würzen mit Pfeffer und Zucker. 10 Min auf mittlerer Stufe dünsten. Rote Paprika hinzugeben und weitere 10 Min dünsten.
- Öl in einer Pfanne erhitzen und das Filetsteak von beiden Seiten knusprig braten. In einer anderen Pfanne ein Spiegelei braten. Spiegelei mit Pfeffer und Salz würzen.
- Auf einem Teller das Gemüse anrichten. Das Filetstück dazu legen und mit dem Spiegelei toppen.
- Einen guten Appetit.
89 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Lounas
Uusimmat reseptit
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
|
Yksinkertainen, maukas ja vähäkalorinen resepti.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
349 kaloria yhdessä Ei auf Filetsteaks mit Paprika-Sellerie Gemüse annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 53% rasva, 15% hh, 31% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1460 kJ
17%
349 kcal
Rasvaa
21,21g
30%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
9,761g
49%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,76g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,864g
Hiilihydraatit
13,71g
5%
Sokereita
10,82g
12%
Kuitua
3g
Proteiinia
27,82g
56%
Suola
0,68g
11%
Kolesterolia
241mg
Kalium
425mg
21%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (16%)
Rasvaa (53%)
Proteiinia (31%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|