Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
2 1/2 fatias (50 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
481 kJ
6%
115 kcal
Rasvaa
1,00g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,300g
2%
Transrasvaa
0,000g
Hiilihydraatit
22,00g
8%
Sokereita
3,70g
4%
Kuitua
3,5g
Proteiinia
4,40g
9%
Suola
0,46g
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 heinä 23 09.50 ap.
6%
GDA:sta*
(115 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (77%)
 
Rasvaa (8%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
115
Rasva
1g
Hh
22g
Prot
4,4g
Kohteessa 2 1/2 fatias (50 g) on 115 kaloria
Kalorien jakautuminen: 8% rasva, 77% hh, 15% prot.

Lisää Pullman tuotteita:

Onnenkenkä
Kaura-Porkkana-Kakko
Iso Mustikkapiirakka
Rusinapitko
Pieni Rieska

Erityyppisiä ruokia luokassa Moniviljaleipä:

Paahdettu Monijyväleipä
Monijyväleipä
Runsaskuituinen Monijyväleipä (Vähennetyt Kalorit)
  Näytä lisää kohteen Moniviljaleipä ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Pullat:

Kuorrutettu Kanelipulla
Kanelipulla
Hampurilaisen tai Hotdogin Sämpylät
  Näytä lisää kohteen Pullat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lapin Leipomo Saana
Aallon Leipomo Perunarieska
Pullapirtti Mahti Paahtis
Arki Hetki Tonnikalarieska
Pirkka Pretzelkolmio
Huovisen Leipomo Kurpitsaleipä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.