Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
15 min
Kypsennysaika:
45 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: bcaldwell

Pork Loin with Red Wine Gravy

Tasty pork loin that's good with either rice or pasta and green beans.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Place pork in a 9x13" baking dish, and sprinkle with salt, pepper and garlic powder.
  3. Top with onion and celery, and pour wine over all.
  4. Bake in preheated oven for 45 minutes.
  5. When done baking, remove meat from baking dish and place on a serving platter.
  6. Pour gravy packet mix into baking dish with wine and cooking juices, and stir until thickened.
  7. Slice meat, and cover with gravy.
780 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 

Arvostelut 
where are the calories?
user vote
15 maalis 22 jäseneltä: Jorji2000
If I can find a gravy packet with no msg or autolized yeast extract (its msg also). (I am seriously allergic to it), I will try this recipe. It sounds delicious! I could make my own gravy but it's been so long, I don't even remember how lol :)
user vote
16 heinä 17 jäseneltä: caisso
Liked this very much - family was ok with it. The leftovers were good as well
user vote
27 tammi 14 jäseneltä: Randypanz
Had some more of this for lunch today and it is just delicious!
user vote
20 elo 12 jäseneltä: moorel67
My houses smelled amazing while I was cooking it both my husband and I were salavating. The meat tasted even better. I made some red skin potatoes to compliment the meal as a side as well as some as some asparagus.
user vote
12 maalis 12 jäseneltä: Gina la latina
Loved this recipe! The kids enjoyed it, and it presents so well on the plate.
user vote
19 helmi 12 jäseneltä: kiwiguy
De-lish and super tender. I had a larger roast so estimate 30 minutes a pound to 170 temp. I added mushrooms too which really made the meal!
user vote
25 tammi 12 jäseneltä: cindyzens
ps--I also had to cook it a little longer, based on the meat thermometer & the color of the meat when I sliced into it after 45 minutes, but sooo worth it!
user vote
23 loka 11 jäseneltä: Mcat62
Absolutely Delicious!!! And EASY to make! My family and I all loved it! Definitely will make this again soon.
user vote
30 heinä 11 jäseneltä: romysala
The red wine makes the pork purple, I used a cheap white with earthy flavors and it worked just as well. I also add mushrooms to mine and use a lot more wine and an extra packet of gravy mix as I love sauce.
user vote
29 maalis 11 jäseneltä: dreapuff15
1 - 10 (13) Seuraava

     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Pääruoat

Uusimmat reseptit

jäseneltä: Mirkelo
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
jäseneltä: Mirkelo
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
jäseneltä: vnsaah
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

394 kaloria yhdessä Pork Loin with Red Wine Gravy annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 25% rasva, 9% hh, 66% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1648 kJ
20%
394 kcal
Rasvaa
8,26g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,856g
14%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
3,731g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,866g
Hiilihydraatit
6,74g
3%
Sokereita
0,94g
1%
Kuitua
0,2g
Proteiinia
48,36g
97%
Suola
1,04g
17%
Kolesterolia
148mg
Kalium
1010mg
50%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
GDA:sta*
(394 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (9%)
 
Rasvaa (25%)
 
Proteiinia (66%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.