Valmisteluiden vaatima aika: 15 min
Kypsennysaika: 45 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: bcaldwell ![](https://m.ftscrt.com/static/member/0e767da2-2d7a-49c3-85a9-fa45e7535221_tiny.jpg)
Pork Loin with Red Wine Gravy
Tasty pork loin that's good with either rice or pasta and green beans.
Ainesosat
Ohjeet
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- Place pork in a 9x13" baking dish, and sprinkle with salt, pepper and garlic powder.
- Top with onion and celery, and pour wine over all.
- Bake in preheated oven for 45 minutes.
- When done baking, remove meat from baking dish and place on a serving platter.
- Pour gravy packet mix into baking dish with wine and cooking juices, and stir until thickened.
- Slice meat, and cover with gravy.
780 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Arvostelut
where are the calories?
15 maalis 22 jäseneltä: Jorji2000
|
If I can find a gravy packet with no msg or autolized yeast extract (its msg also). (I am seriously allergic to it), I will try this recipe. It sounds delicious! I could make my own gravy but it's been so long, I don't even remember how lol :)
16 heinä 17 jäseneltä: caisso
|
Liked this very much - family was ok with it. The leftovers were good as well
27 tammi 14 jäseneltä: Randypanz
|
Had some more of this for lunch today and it is just delicious!
20 elo 12 jäseneltä: moorel67
|
My houses smelled amazing while I was cooking it both my husband and I were salavating. The meat tasted even better. I made some red skin potatoes to compliment the meal as a side as well as some as some asparagus.
12 maalis 12 jäseneltä: Gina la latina
|
Loved this recipe! The kids enjoyed it, and it presents so well on the plate.
19 helmi 12 jäseneltä: kiwiguy
|
De-lish and super tender. I had a larger roast so estimate 30 minutes a pound to 170 temp. I added mushrooms too which really made the meal!
25 tammi 12 jäseneltä: cindyzens
|
ps--I also had to cook it a little longer, based on the meat thermometer & the color of the meat when I sliced into it after 45 minutes, but sooo worth it!
23 loka 11 jäseneltä: Mcat62
|
Absolutely Delicious!!! And EASY to make! My family and I all loved it! Definitely will make this again soon.
30 heinä 11 jäseneltä: romysala
|
The red wine makes the pork purple, I used a cheap white with earthy flavors and it worked just as well. I also add mushrooms to mine and use a lot more wine and an extra packet of gravy mix as I love sauce.
29 maalis 11 jäseneltä: dreapuff15
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
394 kaloria yhdessä Pork Loin with Red Wine Gravy annoksessa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien jakautuminen: 25% rasva, 9% hh, 66% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1648 kJ
20%
394 kcal
Rasvaa
8,26g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,856g
14%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
3,731g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,866g
Hiilihydraatit
6,74g
3%
Sokereita
0,94g
1%
Kuitua
0,2g
Proteiinia
48,36g
97%
Suola
1,04g
17%
Kolesterolia
148mg
Kalium
1010mg
50%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (9%)
Rasvaa (25%)
Proteiinia (66%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|